Eend Gyoza

Ingrediƫnten

250 g Dijenfilet zonder bot (Fijn gemalen)

250 g Restvlees (Doorsnee 13 mm)

65 g Uien (gesneden)

25 g Gember (gesneden)

1 g Monosodium L-glutamate

1,5 g Witte peper poeder

40 g Lichte sojasaus

15 g Suiker

10 g Hoi sin saus

12 g Sesamsaus

Bereidingswijze

1. Voeg in een mengschaal dijenfilet zonder bot, rest vlees,

ui, gember, MSG, lichte peper soyasaus, suiker, hoi sin saus en sesamolie toe.

2. Mix dit totdat het dik wordt.

3. Voeg dit mengsel (10 gram) in gyoza vel, en vorm dan de juiste portie grootte en vouw deze dubbel.

4. Verhit de olie in een pan, en doe de gyoza daarin. Voeg daarna ook wat water toe.

5. Bedek de pan voor 2 minuten en verwijder de gyoza uit de hitte.

6. Rangschik dan het bord, en serveer de gyoza heet.

Bon apetit!

Aanbevolen recepten

Eendensoep met zoete mais
Recept bekijken
Vietnamese Geroosterde Eend Zomerrol
Recept bekijken
Gestoomde Aromatische Eend met Shiitake champignon
Recept bekijken
Eendenpastrami verpakt in een Sandwich
Recept bekijken