Duck-To-Theek is onderdeel van BR-Tomassen. BR-Tomassen is één van de grootste eendenslachterijen van Europa.

Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit, het lage vetgehalte en de uitmuntende smaak van onze producten. Het productieproces voldoet aan de allerhoogste eisen van hygiëne en dierenwelzijn. BR-Tomassen werkt op een unieke manier samen met alle partners in de keten. Zo beheersen we de totale kwaliteit van het productieproces: vanaf de voerfabricage tot en met de aflevering van onze eindproducten. Tomassen is opgericht in 1964 en maakt sinds 2007 onderdeel uit van de BR-Group, waartoe ook Bangkok Ranch (Thailand) en Lucky Duck (Uden) behoren.

Op Duck-To-Theek delen we heerlijke eend recepten, voor ieder wat wils. Of het nu in de keuken is van een restaurant of vanuit huis, we willen inspiratie bieden op het gebied van overheerlijke eendrecepten. De recepten zijn toegankelijk om te maken en variëren van voorgerecht tot een uitmuntend hoofdgerecht.

Met Duck-To-Theek hopen we onze bezoekers te laten ervaren en proeven wat er mogelijk is met eendgerechten. Want we willen Nederland de ultieme smaak van eend uiteraard niet laten missen.

Eend smakelijk!